Rör ihop chiafrön och vatten i en skål och låt stå i 10 minuter. Tillsätt mjöl, kokosolja och socker i chiafröblandningen och häll sedan i mandelmjölken. Vispa ingredienserna tills smeten är jämn. Värm upp din Tefal stekpanna och smält en lite kokoso ...
*Blötlägg musslorna i stor mängd vatten i 2 timmar. Byt vatten två eller tre gånger. *Skölj musslorna och koka dem på hög värme i din TEFAL-kastrull tills de öppnas. Lämna dem i ett durkslag men behåll kokvattnet. *När termosignalen har blivit röd I ...
*Wash, dry and coarsely chop radish leaves.
In your non-stick TEFAL Multipan, cook the leaves slowly in a little oil until they change color : they must turn dark green ! *In a bowl, beat the eggs then add the radish leaves and the parmesan.
Add the ...
*Pre-heat your non-stick TEFAL stewpot : when the Thermo-Signal turns full dark red, it is the ideal temperature to start cooking.
Brown the crushed garlic cloves in a little oil. *Add the vegetable peelings, and cover generously with cold water.
Ad ...
Gör smeten genom att blanda mjöl och salt i en skål. Gör ett hål i mitten och lägg i äggulan, mjölk och olja. Vispa kraftigt tills smeten är slät och klumpfri. Vänd försiktigt ner det hårt vispade äggviteskummet. Skala potatisen och skär i 1 cm tjock ...
Skölj och skär jordgubbarna i 2 eller 4 delar beroende på storlek. Skölj sparrisen. Avlägsna de små bladen längs stjälken och trimma något. Bryn baconet i stekpannan. Avlägsna från stekpannan. Häll lite olja i stekpannan. Bryn och glasera sparrisen i ...
Tillaga 6-8 pannkakor på traditionellt vis och håll dem varma på ett ugnssäkert serveringsfat i ugnen på 190°C. Smält smöret i en stor stekpanna och sautera svamparna och vitlöken i 5 minuter Tillsätt saltet, svartpepparn och persiljan och fortsätt s ...
Lägg kycklingen i en stor tjockbottnad kastrull, och tillsätt tamarinden, ingefäran, den hackade chilin, löken, citrongräset och vitlöken. Skiva korianderstjälkarna tunt och lägg ner i kastrullen, behåll bladen till senare. Täck med vatten och tryck ...
Finriv det yttersta skalet på limen. Pressa ur limejuicen och ställ åt sidan. Blanda 1/2 tsk limeskal, vitlöken, olivoljan, kumminen, koriandern och lite peppar för att göra en paste. Avlägsna skinnet från tonfiskkotletterna. Skölj och torkad dem med ...
Rösti: Tvätta, skala och riv potatisen. Krama försiktigt ur vätskan från den rivna potatisen. Krydda med salt och peppar och muskot (valfritt) Hetta upp olja i en stekpanna. Forma fina rösti och stek på medelvärme, vänd när de blivit lätt bruna. Fort ...
Smält fettet, sirapen och mjölken på låg värme i en Tefal stekpanna (18 cm), utan att det börjar koka. Ta bort från plattan och låt svalna i 3 minuter. Använd en sil för att sikta ner florsockret och kakaopulvret i en skål. Häll 2 msk av florsocker- ...
Häll all olja i en djup panna eller en fritös, värm till 150 °C. Blanchera de skivade potatisen i olja i ca. 4 minuter eller tills de blivit mjuka med inte färgade. Blanda ihop mjölet och ölen, rör ned gulorna och vänd sedan ner de vispade äggvitorna ...