Innovation_Bandeau_934x198_SE.png

Innovation är vårt DNA

Vi är övertygade om att innovation är nyckeln till succé.

På Tefal använder vi oss alla av vår kunskap inom teknik, ergonomi, daglig användning av produkter och konsumentvanor för att bedöma dina behov och ta fram nya lösningar, produkter och tjänster som förenklar din vardag.

Vi vet att den bästa vägen till att kunna erbjuda innovationer som förbättrar dina vanor är att lyssna på dig. 

Vad betyder Tefal "innovation"?

Vårt forsknings- och utvecklingsteam håller ständigt ett öga på den senaste tekniken och de senaste konsumentförväntningarna.

I vår strävan efter innovation utforskar vi ständigt nya områden långt bortom de standardmässiga hushållsapparaterna. Vi blickar framåt: vi samråder med universitet och deras forskning inom specifika områden som matlagningsprocesser, samt mästerkockar som Jamie Oliver, som vi har ett nära samarbete med för att leverera högkvalitativa köksredskap och apparater som alla kan behärska.

Utforska portalen för våra specialinnovationer och se några exempel på de större innovationerna här!

Freemove

Upptäck det sladdlösa strykjärnet, för full rörelsefrihet!

Det smidiga Freemove är helt sladdfritt. Det är den smala basstationen, som du fäster på din strykbräda, som kopplas till vägguttaget och laddar strykjärnet.

Pausladdning: strykjärnet återplaceras på basstationen för att laddas under varje mikropaus (i stället för på hälen som med ett sladdstrykjärn).

Ergonomisk bas: Basen är anpassad till den naturliga horisontella rörelsen hos den som styrker. En stötdämpande styrkula för smidig placering av strykjärnet i basstationen.

SE VIDEON

Thermo-Spot®

Upptäck hemligheten bakom perfekt matlagning med Thermo-Spot®!

Visste du att du att förvärmningen av din stekpanna till rätt temperatur är nyckeln till perfekt matlagning? Precis som din ugn behöver förvärmas före bakning måste du förvärma din panna om du vill få de bästa matlagningsresultaten.

Thermo-spot® består av en värmeindikator som hjälper dig att på ett säkert och smidigt sätt trolla fram perfekta måltider till dina nära och kära.

Hur fungerar det? Det är enkelt. Inuti din stekpanna sitter en indikator som blir röd när den idealiska matlagningstemperaturen har uppnåtts.

Innan uppvärmning syns Thermo-Spot®-mönstret tydligt. När pannan värms upp börjar färgen att ändras. När den nått den ideala temperaturen blir Thermo-Spot®-mönstret helt rött, vilket garanterar en idealisk temperatur för tillagning av alla dina måltider.

Thermo-Spot® finns i de flesta av Tefals stekpannor, stekpannor med lock och elektriska apparater (t.ex. plancha eller grill).

Få den ultimata matlagningsupplevelsen från början till slut! 

SE VIDEON

Smart Technology

För att göra strykning till något roligt med perfekta resultat, introducerar Tefal Smart Technology™. Tack vare denna nya enhet, regleras generatorns temperatur och ånga elektriskt, och genom ett enda klick får du den perfekta kombinationen av ånga och temperatur, vilket ger snabb och enkel strykning.

Inget mer kompromissande med prestanda, nu kan du utan minsta justering få en säker och enkel strykning.  

En perfekt kombination med ett enda klick


Superenkel att använda och alltid den perfekta kombinationen av temperatur och ånga.
Ett stort utbud av enkla och innovativa produkter

Tefal erbjuder många ångstationer för alla olika behov. De levererar en perfekt kombination av enkel manövrering och autokontroll. Vare sig du är en expert eller inte, kan du med hjälp av Tefal få till en perfekt strykning!

Bra att veta

Tre steg till perfekt strykning:
 

  • Fukta och mjuka upp dina plagg för en smidigare strykning
  • Den heta stryksulan torkar och slätar ut fiberna.
  • Vik inte dina kläder direkt efter strykning, så minskar du risken för veck!

Är du redo för den nya strykjärnseran?

Upplev smart technology med våra ångstationer.

SE VIDEON