Garantitiden i Sverige för hela Tefals produktsortiment är 2 år.
Tefals 2-åriga garanti täcker endast hushålls- och privatbruk. För all annan användning är den begränsad till den 1-åriga kommersiella garantin. För att se garantivillkoren för din produkt, välj ett av produktsortimenten nedan.

Hur får jag min elektriska produkt reparerad när den är under garanti?

  • Din produkt köptes från en återförsäljare av vårt varumärke: ta med produkten till en av våra reparatörer närmast ditt hem genom att klicka här, för att dra nytta av vårt åtagande om reparationsbarhet.
  • Eller ta med den till försäljningsstället där du köpte den (eller kontakta din återförsäljare om du köpte den online).

Hur får jag min elektriska produkt reparerad när den inte längre omfattas av garantin?

  • Reparera din elektriska produkt själv genom att köpa dina delar och tillbehör från onlinebutiken och läsa våra vanliga frågor.
  • Eller ta produkten till en av våra auktoriserade reparatörer. Du hittar den närmaste genom att klicka här.

Små hushållsapparater – garanti

Hittar du inte informationen du söker? Kontakta oss

Din begäran gäller en kulinarisk artikel

Det finns flera möjligheter inom garantin:

  • Din produkt köptes från en återförsäljare av vårt varumärke: ta tillbaka produkten till försäljningsstället där du köpte den (eller kontakta din återförsäljare om du köpte den online).
  • Din produkt köptes på vår webbplats: för att underlätta behandlingen av din förfrågan, skicka oss via vårt kontaktformulär:
    - köpbevis
    - ett foto på din produkt (invändigt och utvändigt vid behov)

Köksredskap är inte föremål för reparationsbarhet och kan därför inte repareras.

Kokkärl, bakningsutrustning och ugnsformar – garanti

Hittar du inte informationen du söker? Kontakta oss

Tillbehör – Reservdelar – Köksredskap – Dryckesbehållare – Matlådor  – garanti

 

Hittar du inte informationen du söker? Kontakta oss

Vad är en internationell garanti?

Det är en garanti som gör att du kan dra nytta av alla dess fördelar, oavsett i vilket land produkten köptes och bosättning, i alla länder som anges i nedladdningen ovan.

Produktgarantiperioderna kan dock variera från ett land till ett annat. I det här fallet är det inköpslandet som måste beaktas för att veta garantins varaktighet.

Vår reservdels- och tillbehörsbutik

Du kan beställa reservdelar, ladda ner monteringsanvisningar eller titta på instruktionsfilmer.

Detta är den billigaste lösningen, men den kräver en del demontering och återmontering. I det här fallet är en gör-det-själv-reparation inte garanterad.

Gå till tillbehörsbutiken

Vad är det 15-åriga åtagandet om rättvis reparation?

Kostnaden för delar till ett rimligt pris och tillgången till ett nätverk av godkända reparatörer är en del av vårt 15-åriga reparationsarbete.

Locket på din Tefal-apparat stängs inte längre och din apparat täcks inte längre av garantin? Du behöver inte köpa hela apparaten igen! Du kan beställa locket i vår tillbehörsbutik. På så sätt kan du njuta av din produkt längre, och naturen kommer att tacka dig!

Kostnaden för reparationsdelar, såväl som tillgången på ett nätverk av auktoriserade reparatörer för att utföra reparationer, är också en del av vårt åtagande att reparera våra produkter i 15 år till ett rimligt pris.