TEFAL PERFECTBAKE

PERFECTBAKE Hemligheten bakom perfekta kakor varje dag!

Med högkvalitativ design som byggts för att hålla länge ger Tefal Perfectbake exceptionell bakning och långvarig prestanda. Uppnå perfekta resultat med bakformar med Bake+ non-stick beläggning som erbjuder enkel urtagning av alla dina favorittårtor och pajer, och smidig rengöring som ytterligare fördel.

 

 

 

 

Tefal Perfectbake bakformar

 

 

 

 

Formen Tefal Perfectbake ingår i en hållbar, högkvalitativ serie av bakformar som utformats för perfekta resultat varje dag. Tack vare vår exklusiva non-stick beläggning ger Perfectbake bakformar en perfekt urtagning av dina favoritdesserter dag efter dag – från läckra, fluffiga kakor till oemotståndligt läckra tårtor. Denna mycket pålitliga kakform är konstruerad med 100 % återvunnet aluminium, upp till två gånger mer hållbart än traditionell aluminium, för robust prestanda som du kan lita på. Upptäck helt jämn värmefördelning, för en felfri, aptitretande gyllenbrun yta. Resultatet matchas av bekvämlighet, med högkvalitativ non-stick beläggning som gör det enkelt att rengöra varje dag, vilket är det enklaste sättet att uppnå perfekt bakning som utmärker sig.        
Fördelar
  • Daglig prestanda med den perfekta ytan

    Upplev de perfekta bakformarna för vardagligt bruk, med en exklusiv non-stick beläggning och ett format som är utformat för perfekt urtagning av dina favoritkakor och tårtor.

  • Long-lasting performance and reliability

  • Easy cleaning for maximum convenience

  • High resistance and durability

  • Our commitment: Cooking healthy, thinking eco-friendly

  • Tefal: World #1 in Cookware*

Egenskaper
Material ALUMINIUM  
Instruktioner & Garanti