TEFAL Airbake kolstål bakformar

Airbake kolstål bakformar Spröda på utsidan, saftiga på insidan: baka som ett proffs!

Tefal Airbake kollektionen med bakplåtar är allt du behöver för att baka som ett proffs, för oemotståndligt läckra kakor och desserter som är spröda på utsidan och mjuka på insidan. Avancerad Airbake-teknik med dubbla lager design ger en gradvis temperaturhöjning som undviker bränning och överkokning, medan non-stick-beläggningen säkerställer smidigt avlägsnande efter bakning.

5 tillgänglig(a) produkt(er)

Tefal Airbake-kollektionen med bakplåtar

 

Äntligen är det möjligt att göra den där krispiga, spridda på utsidan och mjuka inuti-effekten inom Tefal Airbake-serien bakplåtsset. Uppnå professionella resultat genom avancerad Airbake-teknik med en design i dubbla lager som ger en gradvis temperaturhöjning med perfekt kontroll utan att bränna eller överkoka. Den non-stick överdragnabakplåten gör det smidigt och enkelt att ta ur dina efterrätter, medan hållbara och högkvalitativa material ger en prestanda som du kan räkna med dag efter dag. Upplev felfria resultat på alla dina favoritbakverk: oemotståndliga kakor, överdådiga makaroner, maräng som smälter i munnen och mycket mer. Airbake är den ultimata kollektionen för läckra och perfekt bakade kakor med en bekväm diskmaskinssäker design.  
Fördelar
 • Professionella bakresultat

  Uppnå en perfekt krispig yta och mjuk insida utan att bränna genom en kombination av en väl utformad design, Airbake-teknik med dubbla lager för en gradvis temperaturhöjning och en yta där livsmedlen inte fastnar.

 • Perfekta kakor som inte fastnar

  Med denna non-stick-beläggning som designats för enkel och lätt borttagning av dina bakverk slipper du att kakorna fastnar.

 • Enkla att rengöra för bästa bekvämlighet.

  Prestanda och bekvämlighet går hand i hand med en non-stick beläggning som gör vardagsbaket enklare med bekymmersfri rengöring.

 • Vårt åtagande: Hälsosam och miljövänlig matlagning

  Vi strävar efter att göra produkter som håller i flera år, samtidigt som vi värnar om vår planets hälsa genom återvinningsbar design och ofarlig non-stickbeläggning (ingen PFOA, ingen bly, ingen kadmium).

 • Tefal: Nummer 1 i världen på kokkärl*

  Endast Tefal arbetar så hårt för att garantera perfekta matlagningsresultat. Ännu ett skäl att välja Tefal. * Data från oberoende panel 2016, försäljning varumärke, definition av kategori köksartiklar

Instruktioner & Garanti