TEFAL Jamie Oliver Premium Triply

Jamie Oliver Premium Triply Snabb uppvärmning och enkel hantering

Experttillverkat, tredubbla lager av rostfritt stål och aluminium gör denna stekpanna till en fantastisk värmeledare. Stekpannan uppnår optimal tillagningstemperatur snabbt och jämnt – vilket visas av Tefals ikoniska THERMO-SPOT®. Den är extremt hållbar och robust, med non-stickbeläggning för en enastående matlagningsupplevelse. Det nitade handtaget i rostfritt stål och med silikoninlägg ger ett tryggt och säkert grepp. Denna stekpanna passar alla spishällar, även induktion, och är ugnssäker upp till 210 °C.

Denna fantastiska stekpanna i rostfritt stål ger snabb och jämn värme varje gång tack vare sin trelagersteknik.

Storleken är perfekt för att bryna köttfärsen härligt gyllenbrun till en smakrik bolognese, eller steka tre laxbitar samtidigt med perfekt krispig yta.

 • Använd stekpannan för att bryna härligt mör och strimlad biff innan du slänger i lite chili, ingefära, koriander, bandnudlar och groddar för en härlig wok med thailändsk touch.

Serien innehåller:

 • Stekpanna i rostfritt stål, 28 cm
Fördelar
 • Konstruktion i tre lager för jämn värmefördelning

  Konstruktion i tre lager i rostfritt stål/aluminium/rostfritt stål garanterar snabb uppvärmning och det nitade handtaget i rostfritt stål med silikon ger ett säkert grepp och enkel hantering

 • THERMO-SPOT®

  Thermo-Spot® blir helt röd när din stekpanna uppnått den rätta temperaturen för perfekt bryning. Den garanterar: perfekt textur, perfekt färg och perfekt smak, för utsökta smakrika måltider varje dag.

 • Titanium non-stickbeläggning: Extra hållbar non-stickbeläggning förstärkt med titanpartiklar

  Den nyutvecklade non-stickbeläggningen från Tefal, förstärkt med mineralfyllmedel och ytlager förstärkt med titanpartiklar.

 • Spishällskompatibilitet: Alla spishällar + induktion

  Kompatibilitet med alla spishällar (gas, elektrisk, keramisk) + induktion

 • Vårt åtagande: hälsosam och miljövänlig matlagning.

  Vi strävar efter att göra produkter med lång hållbarhet som kommer att finnas vid din sida under mycket lång tid, samtidigt som vi värnar om vår planets hälsa genom att se till att produkterna är återvinningsbara och har en ofarlig non stick-beläggning* (ingen PFOA, ingen bly, ingen kadmium).

 • default

  Nitade handtag i rostfritt stål med silikon: bekvämt och stadigt grepp

  Det obrytbara långa handtaget har ett bekvämt mjukt grepp för enklare hantering och är även ugnssäkert upp till 210 °C. Sidohandtagen är ugnssäkra upp till 260 °C. Ugnsvantar krävs när du flyttar pannan från spisen eller ugnen.

Instruktioner & Garanti