TEFAL Ingenio Ultimate Range

Ingenio Ultimate Range
Ingenio Ultimate är tillverkad med en extra högkvalitativ beläggning som håller upp till 3 gånger längre än Tefals standard titanbeläggning – för lång hållbarhet och perfekta resultat i köket.

Med Ingenio så är platsbrist inte något problem. Ingenio har avtagbart handtag, som gör att du enkelt kan klicka av handtaget och flytta dem från spishällen, till ugnen, till matbordet eller in i kylen. Ingenio är även stapelbara, vilket gör att du kan ha kärl i flera storlekar som du kan stapla i varandra för smart förvaring - perfekt att ha i husbilen, båten eller sommarstugan. Det finns även lock till Ingenio så du kan förvara rester i kylen. Smart, eller hur? Det avtagbara handtaget kan lyfta upp till 10 kg och är enkelt att använda, bara att klicka av/på. Tefal har även 10 års garanti på Ingenio-handtaget. Tefal har en 100 % säker non-stick beläggning och är fri från PFOA, bly och kadmium. Tester genomförs av externa oberoende laboratorier med strängare kontroller än vad som krävs av livsmedelsverket. Tefals smarta temperaturindikator Thermo-Signal™ ändrar färg när temperaturen är perfekt för att starta tillagningen (gäller stekkärl). Tefals Thermo-Fusion ™ bas säkerställer snabb och perfekt värmefördelning över hela pannans yta. På så sätt får du enkelt perfekt stekyta, textur och smak på dina rätter – varje gång. Kan användas på alla spisar, inklusive induktion.
Fördelar
 • Användbara kok- och stekkärl

  Upp till 50% platsbesparing med avtagbart handtag och stapelbar design

 • Avtagbart handtag

  Det avtagbara handtaget kan lyfta upp till 10 kg och är enkelt att använda, bara att klicka av/på. Tefal har även 10 års garanti på Ingenio-handtaget.

 • 100 % säker non-stick beläggning

  Tefal har en 100 % säker non-stick beläggning och är fri från PFOA, bly och kadmium. Tester genomförs av externa oberoende laboratorier med strängare kontroller än vad som krävs av livsmedelsverket.

 • Titanium non-stick beläggning

  Håller upp till 3 gånger längre än Tefals standardbeläggningar

 • Thermo-Signal™ temperaturindikator

  Tefals smarta temperaturindikator Thermo-Signal™ ändrar färg när temperaturen är perfekt för att starta tillagningen (gäller stekkärl). För perfekta resultat - varje gång.

 • Enkel att rengöra

  Non-stick beläggningen gör även att din mat inte fastnar vid tillagning, samtidigt som det underlättar rengöringen.

 • Fullt kompatibel

  Kan användas på alla spisar, inklusive induktion.

 • Thermo-Fusion ™ bas

  Tefals Thermo-Fusion ™ bas säkerställer snabb och perfekt värmefördelning över hela pannans yta. På så sätt får du enkelt perfekt stekyta, textur och smak på dina rätter.

 • Tillverkade i Frankrike

  Tillverkade i Frankrike

Egenskaper
Material ALUMINIUM  
Värmekälla INDUKTION - GAS -EL - KERAMIK - HALOGEN  
Ugnskompatibilitet ALLT UTOM HANDTAG OCH LOCK  
Diskmaskinssäker JA  
Invändig täckfärg 1 GRÅ  
Thermo-Spot (Temperaturindikator) Yes  
Utvändig beläggning/finish NON-STICKBELÄGGNING  
Hällkant JA  
Handtagstyp Avtagbar  
Cooking surface Non stick  
Coating durability (for Pans) x3  
Product Specificity Stackable  
Removable handle Yes  
Invändig beläggning/finish NON-STICKBELÄGGNING  
Instruktioner & Garanti