TEFAL INGENIO RESOURCE

INGENIO RESOURCE Prestanda & hållbarhet

Tack vare Ingenio och dess 100% säkra och löstagbara handtag kan du växla från ett kärl till ett annat med ett enda klick. Tillaga på hällen, flytta till ugnen, servera direkt på bordet och förvara rester i kylen.
Upptäck TEFAL INGENIO RESOURCE-sortimentet, där miljöansvar möter spetskompetens inom kokkärl. TEFAL INGENIO RESOURCE stekpanneset ger perfekt resultat med hållbar prestanda och miljövänlig konstruktion. Det är det perfekta valet för det miljömedvetna köket. Med det bästa inom matlagningsteknik är dess miljövänliga design gjord av 100% återvunnen aluminium * och säkerställer en minskning av sitt koldioxidavtryck med 90%. En dramatisk minskning av tillverkningsavfall som hjälper oss att skydda miljön - ett kärl i taget!

 

* 0% PFOA, 0% bly, 0% kadmium. Strängare kontroller än de som krävs enligt gällande livsmedelskontaktregler för varje nytt sortiment. Inget bly, inget kadmium (inget Pb nr Cd) betyder inget avsiktligt tillsats av Pb och Cd i beläggningarna. Ingen migrering över detekteringsgränsen.

** Återvunnet aluminium jämfört med ny aluminiumutvinning.

 

Tefal Ingenio Resource: Tillverkad med miljön i åtanke!

Äntligen en panna som gör det enkelt att steka perfekta plättar! So Chef Multi-plättpanna by Tefal steker flera plättar på en gång tack vare 5 individuella, runda fack – för exakt dosering och enkel vändning av plättarna. Gör klassiska pannkakor eller toppa receptet med citron, bär, kokos eller choklad – möjligheterna är oändliga. Denna non-stick-panna är också perfekt för andra rätter, som blinier, vegetariska biffar, stekta ägg och rösti. Pannan är belagd med en non-stick titanbeläggning med Thermo-Signal™ som talar om när pannan är klar för användning. Den är det perfekta komplementet till dina andra köksredskap!

* TITANIUM PRO-beläggning håller upp till 2x längre än Tefal TITANIUM FORCE-beläggning ** Denna Tefal-garanti påverkar inte de lagstadgade rättigheter som en konsument kan ha, inte heller rättigheter mot återförsäljaren som konsumenten köpte produkten från. *** Enligt våra interna tester.

Fördelar
 • Ingenio - det mångsidiga köksredskapet

  Från spisen till ugnen, till bordet och in i kylen eller direkt till diskmaskinen & med optimal förvaring.

   

 • 100% återvunnet aluminum

  Den miljövänliga designen är tillverkad av 100% återvunnen aluminium och ger en 90% minskning av sitt koldioxidavtryck.*
  * Återvunnet aluminium jämfört ny aluminiumutvinning.

 • TITANIUM PRO NON-STICK: Varar upp till två gånger så längre*

  Non-stickbeläggningen har ett extra skyddande lager förstärkt med titanpartiklar. Därmed är den mycket reptålig, håller längre och lättare att rengöra.

 • Thermo-Spot®

  THERMO-SPOT ™ -tekniken (endast stekpannor) indikerar den optimala stektemperaturen för att garantera perfekt stekning för perfekt konsistens, färg och smak. Ger dig utsökta smakrika måltider varje dag

 • 10 års garanti på handtaget**

  Tio års garanti på det patenterade handtaget med förstärkt säkerhet, belastning upp till 10 kg ***

 • default

  100% säker non-stick beläggning

 • Passar alla hällar inklusive induktion

  Kompatibel med alla spishällar, inklusive induktion (gas, elektrisk, keramik, induktion), för total mångsidighet.

 • Tillverkad i Frankrike

  Designas och tillverkas i Frankrike med Tefals kompetens och starka fokus på kvalitet

 • Vårt åtagande - att laga hälsosamt och tänka miljövänligt.

  Som en del av vårt engagemang för sund och hälsosam matlagning med säkerhetsstandarder, är alla våra non-stick beläggningar fria från PFOA, bly och kadmium - så att du kan laga din mat helt bekymmerslös. Varje nytt sortiment genomgår strängare kontroller än de som krävs enligt livsmedelsverkets gällande regler

 • Tillverkad i Frankrike

  Designas och tillverkas i Frankrike med Tefals kompetens och starka fokus på kvalitet

Egenskaper
Material ALUMINIUM  
Värmekälla INDUKTION - GAS -EL - KERAMIK - HALOGEN  
Ugnskompatibilitet ALLT UTOM HANDTAG OCH LOCK  
Invändig beläggning namn TITANIUM PRO  
Invändig täckfärg 1 SVART  
Thermo-Spot (Temperaturindikator) ENDAST STEKPANNOR, STEKPANNOR MED LOCK OCH WOKPANNOR  
Utvändig beläggning/finish NON-STICKBELÄGGNING  
Utvändig täckfärg 1 BRUN - EKORRBRUN  
Bottentyp INDUKTION DISK  
Hällkant JA  
Handtagstyp Avtagbar  
Invändig beläggning/finish NON-STICKBELÄGGNING  
Instruktioner & Garanti