TEFAL ACCESS'STEAM POCKET DT3030

ACCESS'STEAM POCKET DT3030 Den snabbaste och mest kompakta steamern från Tefal
Tefals Access Steam Pocket handhållna steamer ger enkel klädvård både i hemmet och på språng, med ett exklusiv vikbart huvud och en kompakt design som gör den enkel att förvara och ta med på resan. Dess blixtsnabba 15-sekunders uppvärmningstid gör dig redo för dagen på nolltid. Denna lätthanterliga, handhålla steamer kommer med en ångprestanda på 19 g/minut, 1300 W uteffekt och förbättrad säkerhet tack vare dess stabila bas och automatiska avstängning. Steamern ger perfekt vardaglig användning och är säker att använda på alla tyger.

Produktkod: DT3030E0

Tefals Access Steam Pocket handhållna steamer

Tefals Access Steam Pocket handhållna steamer kommer med smarta funktioner, i ett ultrakompakt format och har utformats för att göra klädvård enklare var du än befinner dig. Dess exklusiva, vikbara huvud säkerställer enkel förvaring och resebekvämlighet, medan dess lätta format ger en bekväm och problemfri ångupplevelse. Med en blixtsnabb uppvärmningstid på bara 15 sekunder kan du njuta av perfekta avslutande detaljer närhelst du behöver dem. Dess bekvämlighet går hand i hand med dess ångprestanda, med en 1300 W uteffekt och ett konstant ångutsläpp på 19 g/minut. Denna steamer har förbättrade säkerhetsfunktioner, såsom en utlösare som ger ånga på begäran, en självstående design för ökad stabilitet och en automatisk avstängningsfunktion som ger perfekta, säkra resultat oavsett tyg. Upptäck det ultimata, reseklara klädvårdspaketet som eliminerar behovet av en strykbräda.
Fördelar
 • Kompakt och exklusivt, vikbart huvud

  En ultrakompakt design med ett exklusivt, vikbart huvud som ger enkel förvaring och ultimat bekvämlighet i ett och samma format. Steamern är två gånger mindre än tidigare modeller, vilket gör den perfekt för både daglig användning och att ta med på resan.

 • Snabb uppvärmning

  Blixtsnabb, 15-sekunders uppvärmningstid är allt som behövs för snabba åtgärder eller sista-minuten-steg för att se ut på bästa sätt.

 • Lätt design

  Upplev skillnaden med en ultralätt design. Klädvård har aldrig varit mer bekvämt eller praktiskt.

 • Effektiv ånga varje dag

  1300 W uteffekt garanterar högeffektiva ångsessioner och gör den perfekt för alla dina dagliga klädvårdsbehov.

 • Fantastiska ångresultat

  Ett konstant ångutsläpp på 19 g/min ger tillförlitliga resultat. Perfekt för att tackla sista-minuten-skrynklor, vare sig du är hemma eller på resande fot.

 • Inga fler strykbrädor

  Upptäck enklare klädvård varje dag, utan behovet av en strykbräda. En klädhängare är allt som behövs för att göra dina kläder fria från skrynklor.

 • Fräschar upp och rengör

  Ångans intensiva kraft dödar bakterier, kvalster, lukt, pollen och allergener, och fräschar upp kläderna och gör de hygieniska.

 • Förbättrade säkerhetsfunktioner

  Dess självstående utformning ger en mer stabil ångupplevelse. Den kommer dessutom med en utlösare så att du kan aktivera steamern närhelst du behöver den, samt automatiska avstängningsfunktioner.

 • Suitable for all kinds of garments

  Benefit from last-minute touch-ups and high-precision steaming that's safe to use on your entire wardrobe, with steaming for all fabrics, even the most delicate, like silk.

Tillbehör
Egenskaper
Effekt 1300  W
Usage Vertical  
Ångutmatning upp till 16  g/min
Ångindikator    
Ångmanövrering på handtaget    
Färger Svart & vit & blush d'été  
Kontakttyp EUR  
Frågor och svar
Kontakten till din produkt sitter inte i, eller så har produkten inte satts på ==> Kontrollera att din produkt är korrekt ansluten till ett eluttag och att kontakten står på ”I”.
Vattennivån i behållaren är för låg ==> Dra ur kontakten till apparaten och fyll på behållaren.
Pumpen fylls inte ==> Håll ångknappen intryckt i några sekunder för att fylla pumpen.
Den löstagbara behållaren är inte monterad som den ska ==> Kontrollera att behållaren är korrekt placerad på produkten.
Produkten är i ”Stand-by”-läge ==> Tryck på knappen ”On-Off” och vänta tills den slutar blinka.
Kontakten till din produkt sitter inte i, eller så har produkten inte satts på ==> Kontrollera att din produkt är korrekt ansluten till ett eluttag och att kontakten står på ”I”.
Produkten är i ”Stand-by”-läge ==> Tryck på knappen ”On-Off” och vänta tills den slutar blinka.
Vattenbehållaren är inte monterad som den ska eller så är dess låsventil inte ordentligt stängd ==> Kontrollera att ventilen är stängd och att behållaren är monterad som den ska på produkten.
Det har samlats kalk i din apparat, se avsnittet ”Avkalkning” i anvisningarna.
Knappen ”Steam” är i läget för kontinuerlig ånga. Återställ knappen genom att trycka på den en gång.
Du har använt avkalkningsmedel eller tillsatser i vattnet.
Tillsätt aldrig sådana produkter i vattenbehållaren. Dessa innehåller organiska rester eller mineraler som kondenseras under påverkan av värme och leder till att apparaten skvätter vatten, droppar brunt vatten eller åldras i förtid.
Du har använt avkalkningsmedel eller tillsatser i vattnet.
Tillsätt aldrig sådana produkter i vattenbehållaren. Dessa innehåller organiska rester eller mineraler som kondenseras under påverkan av värme och leder till att apparaten skvätter vatten, droppar brunt vatten eller åldras i förtid.
När du har följt instruktionerna i användarhandboken för hur man startar apparaten ska du kontrollera att eluttaget fungerar genom att ansluta en annan apparat. Om den fortfarande inte fungerar ska du inte försöka ta isär eller reparera apparaten själv, utan ta den till en auktoriserad serviceverkstad.
Använd inte apparaten. För att undvika eventuella risker ska du lämna in den till ett auktoriserat servicecenter.
Apparaten består av värdefulla material som kan återvinnas. Lämna in den till din lokala återvinningsstation.
Se avsnittet ”Tillbehör” på webbplatsen för att enkelt hitta allt du behöver för din produkt.
Mer detaljerad information finns under avsnittet Garanti på webbplatsen.
Om du tror att en del saknas, ring Consumer Services Center, så hjälper vi dig att hitta en lämplig lösning.