TEFAL Slim Induction Hob

Slim Induction Hob Elegant design för enkel matlagning.
Tefal ger platsbesparande lösningar för en enkel vardag. Tefal Everyday Slim bärbar induktionsplattaerbjuder induktionsmatlagningens stora bekvämlighet och sinnesro med lättanvända kontroller och en tunn och elegant design. Sex förinställningar och manuell kontroll ger dig oändliga alternativ med ett kristallklart, användarvänligt gränssnitt för perfekta resultat på enklaste sätt.

Produktkod: IH210801

Tefal Everyday Slim induktionsplatta

Tefal Slim bärbar induktionplatta erbjuder bekvämlighet och är utformad för att spara maximalt med plats samtidigt som den ger kompromisslösa resultat för enkel matlagning, oavsett var du befinner dig. Upptäck oändliga matlagningsalternativ med sex matlagningsinställningar (låg temperatur, sjuda, koka, boost, woka och steka) samt manuell kontroll för matlagning med hög precision så att du får din mat precis som du vill ha den. Det användarvänliga gränssnittet och den kristallklara digitala displayen gör det enkelt att hantera din kokplatta. En ultra-slimmad design på bara 45 mm gör att du kan laga mat var som helst, när som helst med total säkerhet och lätthet. Tefal Everyday Slim induktionsplatta med sina utökade funktioner som hållbart och lättrengjort material, automatisk avstängning, en praktisk timer och mer därtill, erbjuder enastående lösningar för alla dina matlagningsbehov dag efter dag.
Fördelar
 • Enkla inställningar för matlagning varje dag

  Njut av snabb och enkel matlagning genom att välja mellan sex olika förinställningar (låg temperatur, sjuda, koka, boosta, woka och steka) eller manuell kontroll, för en enkel apparat som uppfyller alla dina matlagningsbehov.

 • Tunn bärbar design på 45 mm för att spara maximalt med plats

  Det kompakta bärbara formatet, som är konstruerat för bästa bekvämlighet och enkelhet, sparar maximalt utrymme i köket och gör livet enklare varje dag.

 • Enkel matlagning med total sinnesro

  Induktionsmatlagning är det säkraste och enklaste sättet att använda en kokplatta, utan flammor och automatisk igenkänning av kokkärlet, samt avancerad teknik för snabba resultat genom att överföra värme direkt till kokkärlet.

 • Användarvänligt gränssnitt

  Det användarvänliga touchgränssnittet kommer tillsammans med en tydlig och lättläst digital display, för en helt intuitiv upplevelse som garanterar perfekt resultat med total lätthet.

 • Hållbar yta som är lätt att rengöra

  Upptäck en produkt som är byggd för att hålla länge, med en lättrengjord yta för daglig bekvämlighet i kombination med högkvalitativa material för långvarig prestanda.

 • Bekväma egenskaper för daglig matlagning

  Sju effektnivåer (från 300 W till 2100 W) ger oändliga matlagningsmöjligheter nära till hands, med en 180-minuters timer med steg om en minut, en pausfunktion som låter dig börja och sluta tillagningen med maximal flexibilitet, automatisk avstängning och temperaturer upp till 240 °C.

 • Inbyggd timer upp till tre timmar.

Egenskaper
Effekt 2100  
Antal tillagningsprogram 6  
Färger Black  
Timer 3h  
Frågor och svar
När du har följt instruktionerna i användarhandboken för hur man startar apparaten ska du kontrollera att eluttaget fungerar genom att ansluta en annan apparat. Om den fortfarande inte fungerar ska du inte försöka ta isär eller reparera apparaten själv, utan ta den till en auktoriserad serviceverkstad.
Använd inte apparaten. För att undvika fara ska sladden bytas ut av en auktoriserad serviceverkstad.
Apparaten består av värdefulla material som kan återvinnas. Lämna in den till din lokala återvinningsstation.
Se avsnittet ”Tillbehör” på webbplatsen för att enkelt hitta allt du behöver för din produkt.
Mer detaljerad information finns under avsnittet Garanti på webbplatsen.
Om du tror att en del saknas, ring Consumer Services Center, så hjälper vi dig att hitta en lämplig lösning.