DRINK2GO GLASS

DRINK2GO GLASS Den rena smaken av vatten varsomhelst, närsomhelst
För kallt och uppfriskande vatten som ser lika gott ut som det smakar - Tefal Drink2Go glasvattenflaska erbjuder högkvalitativt borsilikatglas som garanterar att vattnet håller sig färskt och behåller sin smak. Denna högkvalitativa vattenflaska är 100% läckagesäker, diskmaskinsäker och hygienisk. Med sitt enkla skruvlock och en kapacitet på 0,7 l är den perfekt att ta med sig och dricka ur på språng. Ett ergonomiskt vågformat material som är lätt att greppa fulländar utformningen.

Tefal Drink2Govattenflaska i glass

Tefal Drink2Go glasvattenflaska kombinerar smarta designfunktioner med högkvalitativt glas vilket gör det enkelt att upprätthålla vätskebalansen - var som helst, när som helst. Med det enkla skruvlocket kan du dricka direkt från flaskan av högkvalitativt borosilikatglas. Kallt, uppfriskande vatten har aldrig varit så gott, med en ergonomisk hylsa som ger ett bekvämt grepp och förbättrat skydd för glasflaskan. Designen kombineras med praktiska funktioner: 100% läckagesäker för att undvika spill och skydda vattnets kvalitet, diskmaskinssäker för enkel daglig användning och 0,7 l kapacitet som är perfekt när du är på språng. Helt BPA-fri, erbjuder Drink2Go-vattenflaskan den perfekta balansen mellan hälsa och bekvämlighet.
Fördelar
 • Glas av högkvalitet

  Unna dig BPA-fritt borosilikatglas av hög kvalité. Håll vätskebalansen med färskt, rent vatten - var som helst och när som helst..

 • 100% läckagesäker

  En vattenflaska av hög kvalitet som är 100% läckagesäker, även kolsyrade drycker, vilket undviker spill och drycken förblir helt skyddat.

 • Diskmaskinsäker

  Designad för daglig användning, med 100% diskmaskinssäkra delar och ett lock som är enkelt att ta av för enkel rengöring.

 • default

  Snygg design

  Den perfekta balansen mellan design, komfort och skydd för att du ska få en bättre upplevelse.

 • 5 års garanti

  Hög kvalitet och prestanda som är byggd för att hålla - vattenflaskan är skyddad av en femårig garanti

 • BPA-fri

  Unna dig alla hälsofördelarna med kallt, uppfriskande vatten med en dryckupplevelse som är helt BPA-fri.

Instruktioner & Garanti