TEFAL COFFE TO GO–TERMOSMUGG

COFFE TO GO–TERMOSMUGG Morgondrycken på språng!

Njut av ditt kaffe på språng med termosmuggen Coffee To Go! 100% läckagesäker design med dold drickpip med uppfällbart lock som håller drickytan ren hela dagen. Lätt att rengöra och dricka ur. Njut av både varma och kalla drycker i timmar med denna smala, praktiska termosmugg som är enkel att ta med.

Tefals Coffee To Go-termosmugg: Kaffe på språng 

Håll morgonkaffet varmt när du är på språng! Tefals isolerade Coffee To Go-termosmugg har en dold drickpip med uppfällbart lock som ger utmärkt hygien hela dagen. Dess 100 % läckagesäkra lock bevarar varje droppe av din favoritdryck där den hör hemma, samtidigt som dess lock garanterar enkel rengöring. Denna resemugg är perfekt för varma och kalla drycker. Dess dubbelväggade vakuumisolering håller varma drycker varma i 3 timmar och kalla drycker kalla i 6 timmar. Dess smala och praktiska design på 0,3 l är dessutom enkel att ta med och passar din mugghållare. Smidig och tålig design tillverkad i högkvalitativt rostfritt stål.
Fördelar
 • Utmärkt hygien hela dagen

  Tack vare dess dolda drickpip med uppfällbart lock, förblir drickytan ren hela dagen.

 • 100% läckagesäker

  Termosens läckagesäkra lock ser till att inget av din favoritdryck går till spillo.

 • Enkel att rengöra

  Locket gör termosen enkel att rengöra.

 • Utmärkt temperaturbevaring

  Dubbelväggad vakuumisolering som håller varma drycker varma i 3 timmar och kalla drycker kalla i 6 timmar.

 • Ergonomisk design

  Smal och praktisk 0,3 l design som gör den enkel att ta med och kompatibel med kopphållare. Perfekt när du är på språng eller i bilen.

Instruktioner & Garanti