TEFAL Quick & Easy Hard Anodized - Jamie Oliver

Quick & Easy Hard Anodized - Jamie Oliver För enkel matlagning varje dag

Detta extremt tåliga hårdanodiserade sortiment är perfekt för daglig matlagning. Handtaget är nitat med silikon för att ge ett bekvämt och säkert grepp. Måttmarkeringarna inuti pannan är perfekta för exakt matlagning. För enkel matlagning från början till slut har kokärlen hällpiparna och dräneringshålen i locket.

Daglig matlagning har aldrig varit så lätt som med detta non-stick hårdaanodiserade sortiment.

Detta extremt tåliga hårdanodiserade sortiment är perfekt för daglig matlagning. Handtaget är nitat med silikon för att ge ett bekvämt och säkert grepp. Måttmarkeringarna inuti pannan är perfekta för exakt matlagning. För enkel matlagning från början till slut har kokärlen hällpiparna och dräneringshålen i locket. Designad av Jamie Oliver: ”Det här kokkärlen är perfekta för vardaglig matlagning - de är hållbara, hög kvalitet och ger fantastiska resultat varje gång. Den överlägsna non-stickbeläggningen gör dessutom matlagningen och rengöringen enkelt. Det är därför jag har arbetat med Tefal i nästan två decennier, vi strävar båda efter att få mer människor att laga utsökt och näringsrik mat hemma.”
Fördelar
 • Slitstarkt hårt anodiserat material

  Hard Anodized är ett supertåligt material som säkerställer att pannan värms upp jämnt. Det är inte bara non-stick utan också lätt att rengöra.

 • Slitstark non-stick beläggning

  Non-stickbeläggningen har ett extra skyddande lager förstärkt med titanpartiklar. Därmed är den mycket reptålig, håller längre och lättare att rengöra.

 • 100% säker non-stick beläggning

  Säker non-stick beläggning - 0% PFOA, 0% bly, 0% kadmium så att du kan laga din mat helt bekymmerslös. Varje nytt sortiment genomgår strängare kontroller än de som krävs enligt livsmedelsverkets gällande regler

 • Thermo-Signal™ teknik för optimal stektemperatur

  THERMO-SIGNAL ™ -tekniken indikerar den optimala starttemperaturen för att garantera perfekt stekning för perfekt konsistens, färg och smak. Ger dig utsökta smakrika måltider varje dag

 • Ungsäker panna

  Kastrullerna är ugnsäkra upp till 175 ° C när du lagar mat med lock och 210 ° utan locket

 • Praktisk glaslock med hällrör för enkel hällning

  Sil inbyggda i locket och hällrör för enklare hällning

 • Måttmarkeringar inuti kastrullen

  Måtmarkeringarna inuti kastrullen är till stor hjälp vid till exempel såser, soppor och grytor

 • Bekväma handtag

  Silikonhandtaget ger ett bekvämt och säkert grepp som förblir svalt

 • Passar alla hällar inklusive induktion

  Passar alla spishällar, inklusive induktion (gas, elektrisk, keramik, induktion), för total mångsidighet.

Egenskaper
Material ALUMINIUM  
Värmekälla INDUKTION - GAS -EL - KERAMIK - HALOGEN  
Instruktioner & Garanti