TEFAL UNLIMITED PREMIUM

UNLIMITED PREMIUM Tål tidens tand.

När köket fylls av härliga dofter och släkten är på ingång för att äta middag är det skönt att kunna lita på sin köksutrustning. Kyckling som fräser i pannan, sås som puttrar i kastrullen och redskap som skrapar mot grytorna – kokkärlen Tefal Unlimited Premium klarar alla uppgifter, till både fest och vardag. Den svarta, slitstarka non-stickbeläggningen TITANIUM ANTI-SCRATCH är vår mest reptåliga beläggning någonsin som tål tuffa tag, även med stålredskap. Den extra tjocka induktionsbotten THERMO-FUSION™+ ger snabb uppvärmning och mycket jämn värmefördelning så att du enkelt uppnår perfekta resultat.

Tefal Unlimited Premium stekpannor och kokkärl

Inga repor, inga hack, aldrig fastbränd mat – med pålitliga kokkärl som tål tuffa tag under lång tid är du alltid välutrustad i köket. Den nya serien Unlimited Premium uppfyller Tefals högsta kvalitetskrav och har vår mess slitstarka non-stickbeläggning någonsin, TITANIUM ANTI-SCRATCH, som håller hela sex gånger längre än vår vanliga TITANIUM-beläggning.* Beläggningen är så robust och reptålig att den kan användas med stålredskap utan att ta skada, och kokkärlen behåller sin goda släppförmåga under lång tid. När ingenting bränns fast blir det lättare att få till en perfekt stekyta eller tillaga hälsosam mat utan olja eller smör. Med Tefal Unlimited Premium blir det lättare att lyckas i köket, med både små och stora måltider och till både fest och vardag. *Internt slitagetest på våra fabriker

*TITANIUM ANTI-SCRATCH är den mest reptåliga av alla Tefals beläggningar som slitagetestas i våra fabriker

**Jämfört med Tefals vanliga TITANIUM-beläggning

Fördelar
 • TITANIUM ANTI SCRATCH non-stickbeläggning

  Kolla in TITANIUM ANTI-SCRATCH, Tefals mest reptåliga non-stickbeläggning någonsin som är så slitstark att den håller upp till 6 gånger längre**

 • 100 % säker non-stickbeläggning

  0 % PFOA, 0 % bly, 0 % kadmium*

  *Har genomgått hårdare kontroller än vad som krävs enligt gällande regler för livsmedelskontakt. Med inget bly, inget kadmium (inget Pb, inget Cd) avses ingen avsiktlig tillsats av Pb och Cd i beläggningen. Ingen migrering på nivån 0,005 mg/kg.

 • THERMO-SIGNAL™

  Den smarta temperaturindikatorn Thermo-Signal™ ändrar färg när temperaturen är optimal för att starta tillagningen. På så sätt får du enkelt perfekt stekyta, textur och smak på dina rätter.

 • THERMO-FUSION+™: Tefals mest effektiva induktionsbotten

  Vår induktionsbotten Thermo-Fusion+™ är extra bred och tjock. Det innebär att uppvärmningen går snabbare och att värmen fördelas mycket jämnt på kokkärlen så att matlagningen underlättas och resultatet blir perfekt.

 • Nitade handtag i rostfritt stål

  De stadiga, nitade handtagen i rostfritt stål ger ett säkert och bekvämt grepp

 • Kan användas på alla spishällar, inklusive induktion

  Kokkärlen kan användas på alla typer av kokplattor, bland annat induktion, gas, keramik och elspisar. Därmed har du full flexibilitet i köket.

 • Effektiv non-stickbeläggning på både insidan och utsidan

  Tack vare den effektiva släppbeläggningen bränns maten inte fast, även om du inte använder smör eller olja. Därmed blir rengöringen lekande lätt, vilket underlättar i den hektiska vardagen.

 • Tillverkad i Frankrike

  Serien är designad och tillverkad i Frankrike med Tefals specialkompetens och kvalitetsfokus.

 • Tefal: världsledande på kokkärl*

  Vi lägger ner mycket jobb på att utveckla kvalitetsprodukter som hjälper dig att lyckas med matlagningen, varje dag. Vår kunskap och långa erfarenhet är din trygghet.
  *Källa: Euromonitor International Limited, utgåvan Home and Garden 2019; rekommenderade priser, 2018-data.

Egenskaper
Material ALUMINIUM  
Värmekälla INDUKTION - GAS -EL - KERAMIK - HALOGEN  
Hobs Compatibility Details INDUKTION – GAS – KERAMIK – HALOGEN – EL  
Ugnskompatibilitet Yes, up to 250°C (except glass lids)  
Diskmaskinssäker JA  
Invändig beläggning/finish NON-STICKBELÄGGNING  
Invändig beläggning namn TITANIUM  
Thermo-Spot (Temperaturindikator) Yes  
Utvändig beläggning/finish NON-STICKBELÄGGNING  
Bottentyp INDUKTIONSTEKNIK  
Hällkant JA  
Handtagstyp Fast  
Instruktioner & Garanti