Tefal Jamie Oliver Everyday Hard Anodised

Jamie Oliver Everyday Hard Anodised The hard-wearing non-stick cookware for everyday cooking
  • High quality utensils for everyday cooking.
  • Hard-wearing hard anodised exterior for durability.
  • Prometal Pro non-stick coating and thermospot for frypans.
  • Woks and sautépans for easy cooking.
  • Stainless steel riveted handles for safer handly.

Jamie Oliver Hard Anodized, strength at its core!

Approved by Jamie Oliver:
"The durability and easy use of this range will be the key to succeed in the kitchen thanks to: Hard anodised exterior, dishwasher safe, Ultra resistant non-stick inside coating, Stainless steel riveted handle."
  • High Resistance:  Hard anodized dishwasher-safe exterior. Hard-wearing and robust.
  • Thermo-Spot® : Tefal's unique heat indicator indicates optimum cooking temperature to seal in the flavour of the food.
  • Prometal Pro non-stick coating: long lasting interior.
  • Induction compatible. Superior heat conductivity.
  • Stainless steel handle with comfortable soft grip. Oven safe up to 210°C*

 

 

 

 

 

 

Nödvändigheter
  • E833SC54_B7.png

    Tempered glass lid to monitor cooking with confidence

  • E833SC54_B6.png

    Ultra-resistant non-stick coating for quick and easy cleaning

  • E833SC54_B5.png

    Hard anodized diswasher safe-exterior. Hard wearing and robust

  • E833SC54_B4.png

    Thermo-Spot Technology is a heat indicator that tells you the optimum cooking temperature to seal in the flavour of your food.

  • E833SC54_B3.png

    Pro-Metal Pro non-stick coating that's safe to use with metal utensils

  • E833SC54_B2.png

    Stainless Steel handle with comfortable soft grip. Oven safe up to 210 degrees celcius

  • E833SC54_B1.png

    Indusction compatible for superior heat conductivity

Egenskaper
Material ANODISERAT ALUMINIUM  
Värmekälla INDUKTION - GAS -EL - KERAMIK - HALOGEN  
Invändig beläggning namn TITANIUM  

Frågor och svar
Vi rekommenderar att du tvättar din panna för hand med en icke-slipande svamp för att kunna använda den längre.
En utvändig beläggning skyddar ditt matlagningskärl från de skadliga följderna av disk. Det är följaktligen mycket viktigt att inte skada denna beläggning och vi rekommenderar att du undviker att använda skursvampar (Scotch Brite).
Vid maskindisk ska helst milda rengöringsmedel som vätska eller gel användas.
Vidare rekommenderas inte en alltför intensiv användning av diskmaskinen.
Genom att tvätta för hand utan skursvampar kan du använda ditt kokkärl längre.