TEFAL START'EASY

START'EASY Högkvalitativ non-stick-yta

Tefals Start'Easy-gryt- och kastrullset har utformats för att skapa perfekta måltider med färre påfrestningar i köket. Oavsett om du lagar felfria omeletter eller aptitretande spaghetti carbonara, hjälper den högkvalitativa non-stickbeläggningen dig att njuta av den ojämförliga känslan av att klara nya recept utan problem, medan Thermo-Signal™-tekniken ger perfekt starttemperatur till alla dina måltider.

Tefals Start'Easy-kokkärl för induktionsspis

Start’Easy-kokkärlen med non-stickbeläggning ger dig en matlagningsupplevelse utan någon press och stress, med funktioner och material som har utformats för att hjälpa dig laga både frukost, lunch och middag med slående resultat. Med den högpresterande non-stickbeläggningen i slittålig titan, garanterar våra kastruller och stekpannor utmärkt hållbarhet och enkel rengöring. Kokkärl med non-stickbeläggning gör det bekvämt och enkelt att laga mat, ger dig mängder av olika valmöjligheter och hjälper dig att bemästra nya recept. Med Thermo-Signal™-tekniken behöver du inte längre gissa dig fram. Istället kan du felfritt bryna och laga smakrika måltider varje gång. Upptäck en mängd förbättrade funktioner som utformats för att göra din matlagning enklare och roligare, dag efter dag. Tefal Start'Easy: hälsosam och välsmakande husmanskost har aldrig varit enklare.
Fördelar
 • Non-stickbeläggning i titan

  Den högkvalitativa non-stickbeläggningen är extra hållbar och slitstark tack vare dess förstärkta utformning och en skyddande beläggning med titanpartiklar.

 • 100 % säker non-stickbeläggning

  0 % PFOA, 0 % bly, 0 % kadmium*
  *Strängare begränsningar än de som krävs enligt aktuella förordningar om material i kontakt med livsmedel. Inget bly och inget kadmium (inga Pb, ingen Cd) innebär ingen avsiktlig tillsats av Pb och Cd i beläggningarna. Ingen migrering till en nivå på 0,005 mg/kg.

 • THERMO-FUSION™

  Tack vare dess extra stora format i kombination med dess tjocka botten, garanterar Thermo-Fusion™+ snabb uppvärmning och jämn värme som distribueras i hela pannan och ger jämnt tillagad mat

 • THERMO-SIGNAL™

  THERMO-SIGNAL™-teknik (endast på utvalda produkter) ger den perfekta starttemperaturen för att garantera perfekt konsistens, färg och smak för läckra, smakrika rätter varje dag.

 • Mätmarkeringar som är lätta att läsa

  Tydliga, praktiska mätmarkeringar (endast på utvalda produkter) gör det enkelt att skapa framgångsrika resultat.

 • Spiskompatibilitet: alla typer av hällar + induktion

  Kompatibilitet med alla spishällar, inklusive induktion. (gas, elektrisk och keramisk, induktion), för total mångsidighet.

 • Non-stick överallt

  Utformad för att tillgodose alla dina vardagliga matlagningsbehov. Upptäck kokkärl med en högpresterande non-stickbeläggning på både in- och utsidan, för enkel rengöring och praktisk matlagning.

 • Tillverkad i Frankrike

  Helt utformad och tillverkad i Frankrike med gediget hantverk och expertis.

 • Tefal: Nummer 1 i världen på kokkärl*

  Tefal arbetar hårt för att garantera perfekta matlagningsresultat varje gång du kommer in i köket – ännu en anledning till att välja Tefal!
  *Källa: Euromonitor International Limited, Home and Garden 2019-utgåvan, varumärkets detaljhandelsvärde RSP, 2018 data.

Egenskaper
Cooking surface Non stick  
Cooking style Easy cooking  
Coating durability (for Pans) x1  
Product Specificity Little to no fat cooking  
Removable handle No  
Invändig beläggning/finish NON-STICKBELÄGGNING  
Thermo-Spot (Temperaturindikator) Yes  
Utvändig beläggning/finish NON-STICKBELÄGGNING  
Instruktioner & Garanti