TEFAL UNLIMITED

UNLIMITED Den bästa reptåliga non-stickbeläggningen*

Det välkända ljudet av kyckling som fräser och vänds i en panna, ljudet av köksredskap som skramlar, det snabba svepet av en stekspade i precis rätt ögonblick... Extrem matlagning kräver kokkärl som kan hantera extrema förhållanden. Tefal Unlimited-kokkärlen har en ny reptålig titanbeläggning som ger fantastisk non-stick-hållbarhet som även tål metallredskap. Tillsammans med dess extra tjocka THERMO-FUSION™ +-botten kommer dessa kärl att ta din matlagning till helt nya nivåer.

8 tillgänglig(a) produkt(er)

Tefals reptåliga Unlimited-kastrull- och stekpanneset

Inga repor, inget som fastnar och inget som går sönder: rätt val av kokkärl kan göra hela skillnaden. Tefals nya utbud av kokkärl är gjorda för att stå emot extrema förhållanden och ger dig möjligheten att tänja på gränserna. Tefals Unlimited-kastruller och -stekpannor ger extrem tålighet och fantastisk kvalitet. Tack vare flera års forskning, varar den reptåliganon-stickbeläggningen i titan sex gånger längre,* och kombinerar bekvämligheten av en non-stickbeläggning med extrem motståndskraft mot repor, som även tål metallredskap. Upptäck kastruller och pannor som är perfekta för aptitretande resultat, felfri bryning och fettfri matlagning utan tillsatt olja. Våra grytor kan anta alla utmaningar och kommer aldrig att göra varken dig eller din mat besviken. Ta dina kulinariska rätter till en helt ny nivå med Tefals bästa non-stick-kokkärl någonsin. *Jämfört med Tefal Titan Standard

*Jämfört med Tefals andra non-stickbeläggningar. Internt nötningsprov.

*Jämfört med Tefals andra non-stickbeläggningar. Internt nötningsprov.
*Jämfört med Tefal Titanium Standard

Fördelar
 • Den bästa reptåliga non-stickbeläggningen*  

  Upptäck TITANIUM ANTI-SCRATCH: Den bästa, reptåliga non-stickbeläggningen*, som stoltserar med ny teknik med ett maxmotstånd som varar upp till 6 gånger längre.**

   

 • THERMO-SIGNAL™

  THERMO-SIGNAL™-tekniken ger den perfekta starttemperaturen för din matlagning för att garantera perfekt konsistens, färg och smak för läckra, smakrika rätter varje gång.

 • THERMO-FUSION™+  

  Tack vare dess extra stora format i kombination med dess tjocka botten, garanterar Thermo-Fusion™+ snabb uppvärmning och jämn värme som distribueras i hela pannan och ger jämnt tillagad mat

   

 • Högpresterande non-stickbeläggning

  Utformad för att tillgodose alla dina vardagliga matlagningsbehov. Upptäck kokkärl med en högpresterande non-stickbeläggning på både in- och utsidan, för enkel rengöring och praktisk matlagning.

 • Helt kompatibel

  Kompatibilitet med alla spishällar, inklusive induktion. (gas, elektrisk och keramisk, induktion), för total mångsidighet.

 • Extra djup form

  En helt ny, extra djup form (endast på stekpannor) som ger den perfekta formen för stora portioner och praktisk matlagning.

 • Tillverkad i Frankrike

  Utformad och tillverkad i Frankrike genom gediget hantverk och expertis

 • Tefal: Nummer 1 i världen på kokkärl*

  Tefal arbetar hårt för att garantera perfekta matlagningsresultat varje gång du kommer in i köket – ännu en anledning till att välja Tefal!
  *Källa: Euromonitor International Limited, Home and Garden 2019-utgåvan, varumärkets detaljhandelsvärde RSP, 2018 data.

 • 100 % säker non-stickbeläggning

  0 % PFOA, 0 % bly, 0 % kadmium*

  *Strängare begränsningar än de som krävs enligt aktuella förordningar om material i kontakt med livsmedel. Inget bly och inget kadmium (inga Pb, ingen Cd) innebär ingen avsiktlig tillsats av Pb och Cd i beläggningarna. Ingen migrering till en nivå på 0,005 mg/kg.

 • Glaslock

  Tack vare det eleganta glaslocket är det enkelt att övervaka din matlagning

 • default

 • default

 • default

Instruktioner & Garanti