Säker betalning

Din Tefal tillbehörsbutik gör allt för att se till att uppgifter som skickas över internet är säkra och behandlas konfidentiellt.

Betalning med bankkort

Därför använder sig hemsidan av en av de standardiserade säkerhetsmodulerna för att skydda alla uppgifter med avseende på personuppgifter och betalningssätt: SSL (Secure Socket Layer). SSL gör det möjligt att överföra känsliga uppgifter såsom kreditkortsnummer och inloggningsuppgifter på ett säkert sätt.

Denna är den mest omfattande standarden för säkra elektroniska överföringar. Om webbadressen börjar med https:// tefal.se // (s:et står för ”secure”, dvs. säker) krypteras dina känsliga uppgifter mellan din dator och vår server eller servern hos Société Générales betalningsportaler. Ingen mellanhand har åtkomst till dem.

Du kan betala med kreditkort (Visa, Eurocard, Mastercard). De bankuppgifter som du tillhandahåller säkras av vår partner Société Générale. Företaget SIS är inte inblandat i processen för betalningsöverföring och erhåller ingen information utöver de betalningsreferenser som tillhandahålls av vår partner Société Générale. SIS kan därför inte hållas ansvarigt vid problem i samband med betalningen. Vår partner Société Générale tillhandahåller eventuellt ytterligare stöd som behövs för att lösa problem med överföringar.