TEFAL EASY COOK & CLEAN

EASY COOK & CLEAN 100 % enkel att rengöra

Alla vet att god matlagning tar tid, men rengöringen behöver inte göra det. Tefals Easy Cook & Clean-kokkärl med non-stickbeläggning har utformats för att göra livet enklare för dig varje dag, med 100 % helbelagda kokkärl för smidig, enkel rengöring och en mängd nya funktioner som utformats för perfekta matlagningsresultat.

Tefals Easy Cook & Clean-kokkärl med non-stickbeläggning

De nya Easy Cook & Clean-kokkärlenmed non-stickbeläggning ger fantastiska resultat utan krångel. Upptäck kokkärl med beläggning på både insidan, utsidan och på flammskyddet, för smidig, enkel och smärtfri rengöring. Den högkvalitativa titanbeläggningen sitter på kärlens utsida, medan den jämnt värmespridande bottnen ger optimal värmedistribution för perfekta matlagningsresultat. Som grädden på moset har de lätthanterliga kokkärlen ergonomiska prismahandtag som ger bra grepp och maximal komfort. Kompatibla med alla spishällar (utom induktion). Oavsett om du lagar vardagsrätter från grunden, eller något gott till familjen på helgen, finns det inga genvägar i skapandet av läcker hemlagad mat. Tefal erbjuder kokkärl som påskyndar rengöringsprocessen, vilket ger dig mer tid att spendera på det som verkligen räknas.
Fördelar
 • 100% lätt att rengöra på både in- och utsidan

  Upptäck enkel rengöring med beläggning på både insidan, utsidan och på flammskyddet, för enkel rengöring på några sekunder.

 • THERMO-SIGNAL™

  THERMO-SIGNAL™-tekniken ger dig den perfekta starttemperaturen för din matlagning för att garantera perfekt konsistens, färg och smak för läckra, smakrika rätter varje dag.

 • NON-STICKBELÄGGNING I TITAN 

  Den högkvalitativa non-stickbeläggningen är extra hållbar och slitstark tack vare dess förstärkta utformning och en skyddande beläggning med titanpartiklar.

 • Jämnt värmespridande botten

  Tack vare dess jämnt värmespridande botten distribueras värmen väl genom hela kärlet och ger god mat med jämna resultat.

 • Prismahandtag

  Uppnå fullständig kontroll med ett handtag som har utformats för komfort och precision, med förbättrad ergonomi och ett fast grepp.

 • Spiskompatibilitet: alla typer av hällar utom induktion

  Kompatibel med alla spishällar utom induktion (gas, elektrisk, keramisk).

 • Tillverkad i Frankrike

  Utformad och tillverkad i Frankrike genom gediget hantverk och expertis.

 • Tefal: Nummer 1 i världen på kokkärl*

  Tefal arbetar hårt för att garantera perfekta matlagningsresultat varje gång du kommer in i köket – ännu en anledning till att välja Tefal!
  *Källa: Euromonitor International Limited, Home and Garden 2019-utgåvan, varumärkets detaljhandelsvärde RSP, 2018 data.

 • 100 % säker non-stickbeläggning

  0 % PFOA, 0 % bly, 0 % kadmium*

  *Strängare begränsningar än de som krävs enligt aktuella förordningar om material i kontakt med livsmedel. Inget bly och inget kadmium (inga Pb, ingen Cd) innebär ingen avsiktlig tillsats av Pb och Cd i beläggningarna. Ingen migrering till en nivå på 0,005 mg/kg.

 • Glaslock

  Tack vare det elegants glaslocket är det enkelt att övervaka din matlagning.

 • Mätmarkeringar som är lätta att läsa

  Tydliga, praktiska mätmarkeringar gör det enkelt att uppnå framgångsrika resultat.

 • default

 • default

Instruktioner & Garanti